Хасково

Читатели се жалват от тъмни и опасни улици в Хасково – ВИДЕО

За тъмни улици в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и видео.

Става въпрос за улиците „Панорама“ и „Шипченски проход“. Там дори липсвали улични стълбове. На „Шипченски проход“ осветление липсва от „Панорама“ до бившето стрелбище. На улица „Панорама“ пък осветление липсва от телевизионата кула до детската градина. Отделно там има опасно кръстовище с улиците „Червена стена“ и „Шипченски проход“, което не е обезопасено. Там липсва осветление, изкуствена неравност на пътя, огледало за по-добра видимост, а тротоар има само от едната страна на пътя, се казва в сигнала.

По тези проблеми многократно са подавани сигнали в общината. Хората питат, кога ще започне да се работи по отстраняването на тези нередности и дали са предвидени средства в бюджета за 2019 г.

От общината съобщиха, че тази година е предвидено да се монтира осветление там. То било заложено в плана на „Екопрогрес“. След това от транспортната комисия ще решават за огледалото и обезопасяването на кръстовището.

 ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Васко
Васко
11.01.2019 0:01 0:01

Не само там, а в целия град трябва да се монтира осветление. Сегашните крушки светят точно колкото една свещ – нищо не се вижда.

Анонимен
Анонимен
11.01.2019 3:04 3:04

Точно там,в този район абсурдите са толкова много!Много добре Haskovo.info са описали проблемите на тези две улици.Тези проблеми не са от вчера и е крайно време да се вземат мерки…

Преминаващ
Преминаващ
11.01.2019 5:34 5:34

Аз пък искам да Благодаря за почистената улица Майор Георги Русев“ и да поканя Кмета,който е кръстник на тази улица да погледне и ако има възможност да
Се запълнят дупките за да изкараме зимата.

Back to top button