Хасково

Търсят с конкурс трима главни експерти в община Хасково

Конкурси за трима главни експерти са обявени от община Хасково.

Търси се главен експерт „Счетоводител“ в Дирекция „Финансово-счетоводни дейности и бюджет“. Изисква се минимална степен за завършено образование „бакалавър“. Професионална област, по която е придобито образованието – „Социални, стопански и правни науки“, професионално направление „Администрация и управление“ или „Икономика“, специалност „Стопанско управление“ или „Счетоводство и контрол“.

Обявен е конкурс за главен експерт „Бюджет“ в Дирекция „Финансово-счетоводни дейности и бюджет“. Кандидатите отново трябва да са минимум бакалаври. Професионална област, по която е придобито образованието – „Социални, стопански и правни науки“, професионално направление „Икономика“, специалност „Счетоводство“ или „Счетоводство и контрол“.

С конкурс се търси и главен експерт „Отопление и вентилация“ в Дирекция „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“. Кандидатите и тук трябва да са поне бакалаври. Професионална област, по която е придобито образованието – „Технически науки“, професионално направление „Машинно инженерство, специалност „Машинен инженер“.

За длъжностите се изисква 2 г. професионален опит или придобит минимален ранг: IV младши, длъжностно ниво съгласно КДА- 9, експертно ниво 5. Минималният размер на основната работна заплата е между 560 и 1400 лв. Конкурсът включва тест и интервю.

Документи се подават в стая №309 при главен експерт „Човешки ресурси“ в община Хасково в 14–дневен срок от публикуване на обявлението за конкурса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дамян Толумов
Дамян Толумов
11.01.2019 11:51 11:51

Къде ги търсят в кв Република ли в кв Хисаря ли на главната ли или по кафенетата

Минута е много
Минута е много
11.01.2019 16:39 16:39

Няма време!

bydlo
bydlo
11.01.2019 17:21 17:21

главен експерт „О… и вентилация“…веднага се сещам подходяща кандидатура, кей!

Катето ОДЗ №16
Катето ОДЗ №16
11.01.2019 18:34 18:34

Нали Общината има най – компетентния експерт Стильончо Парапанов! Цял ден се чуди кого и как одере, цял ден мисли схеми кого и как да изнуди! Той е върха на сладоледа! Кого ли изнуди да го назначат в Общината?! За тридневен курс стана специалист ОВ! Дядо Мраз, моля те слез и изхвърли всички „пишман“ специалисти от Общината! Моля те много!!! Обещавам, че много ще слушам!

РАФ
РАФ
12.01.2019 0:47 0:47

Парапанов е голям ОВ специалист! Да живее! Той е най – големия експерт – специалист по думи, а на практика по нищо!!! Но по писане на анонимни и интриги е N 1! Разтърси от интриги целия отдел!

Back to top button