Регион

12-годишно момиче откри изгубени ключове на Рено, подкара го и катастрофира

12-годишно момиче е открило изгубени ключове на автомобил, подкарало го и е катастрофирало, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Вчера в 10 часа в димитровградската полиция е получен сигнал за инцидент, станал на улица „Панорамен път“ в града. Изпратените на място екипи установили, че момичето открило изгубени ключове на лек автомобил Рено на улица „Оборище“. Чрез дистанционното управление открило колата, собственост на 64-годишна жена, която я паркирала и изпуснала ключовете в близост до нея.

Момичето подкарало Мегана, направило изпреварване от дясната страна и се ударило в завиващ пред нея лек автомобил Мерцедес с водач 48-годишен димитровградчанин и в крайпътна мантинела.

От произшествието са настъпили само материални щети. Уведомени са Дирекция закрила на детето и ръководството на училището, в което учи детето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аз на 11 не можех да си вържа връзките
Аз на 11 не можех да си вържа връзките
11.01.2019 10:22 10:22

От къде вчерашно пикало знае как се пали кола и с каква смелост се е качило? На къде върви тоя свят?

СВЕЖАРЧЕ
СВЕЖАРЧЕ
11.01.2019 11:38 11:38

Каква е тая работа ба 12 г дрисла която вероятно още е с памперси може да кара автомобил Всички били уведомени а за родителите нищо не се пише Сигурно е нсякакво напъдено цигане готово за магистрален труд

Back to top button