Външни публикации

Кои са най-търсените букмейкърски сайтове в интернет?

Огромна част от спортните фенове обичат да залагат в букмейкърските сайтове. В България няколко букмейкъра получиха лиценз от ДКХ за развиване на онлайн хазартна дейност. Българските играчи предпочитат да залагат на футбол, бокс, хокей, баскетбол или волейбол. Разбира се, има и много привърженици на по-нетрадиционните за страната спортове, от сорта на американски футбол, крикет, снукър, дартс и други подобни. Залаганията стартират от 5 лева и стигат до 5000 и повече лева. Къде обаче залагат потребителите прочетете по-долу в статията.

Ако не нямате идея кои са добрите онлайн букмейкъри у нас, то можете да разгледате сайта на 5bet.eu, където се намира информация за всички хазартни сайтове и букмейкърски къщи. Така например, ще можете да разгледате какво предлагат топ сайтовете на Efbet, Winbet, Bet365, Palmsbet, Belfair и още много брандове в хазартната ниша. Разгледайте и направете избор.

Какво предлагат сайтовете на букмейкърите?

Залозите в интернет са дори по-атрактивни от тези в наземните пунктове. Това е така, защото потребителите получават достъп до различни бонуси, с които могат да увеличат средствата си за залагане. Според сайта, в който играете, може да се натъкнете и на специални промоции, които да ви носят различни видове награди. Ето защо много хора предпочитат да правят залози онлайн.

В началото Efbet и Betfair направиха истинска революция, като предложиха огромен брой спортове, на които играчите да правят залаганията си. Малко по-късно към тях се присъедини и Bet365, който се счита за един от най-търсените сайтове за онлайн хазарт не само в България, но и в целия свят. Не на последно място дойдоха и два добри букмейкъра като Winbet и Palmsbet.

Всички посочени брандове имат своя политика за бонусите, игрите, казината и опциите за залог. Това, което ги обединява е, че всеки се старае да предложи повече благини на клиентите. В онлайн платформите на операторите има интересни хрумвания, от сорта на затваряне на залог, възможности за мобилни залози, любопитни оферти, забавни игри, казина и какво ли още не.

За да се възползвате от всички екстри на горе посочените букмейкъри, е достатъчно да направите регистрация в някой от сайтове, да захраните сметката си чрез методите за депозит и да играете. Единственото условие е да сте навършили пълнолетие (18 г.), за да можете да залагате в интернет.

Защо да изберете онлайн залози пред останалите?

Удобството да залагате онлайн е несравнимо. Да, преди години, имаше тръпка при посещението на пункт за залагане, но днес много играчи предпочитат да правят това от собствените си компютри или телефони. Букмейкъри като Efbet и Bet365 например позволяват да залагате чрез мобилни приложения, които осигуряват 100% удобства за ползвателите на смартфони и таблети.

Другото голямо преимущество на онлайн букмейкърите е, че можете да се включите в залагания на живо. С други думи играете в реално време, докато тече даден мач. Емоцията е много силна и само човек, който не е пробвал този вид залози, не знае за какво става въпрос. По-горе ви посочихме част от най-търсените букмейкъри, така че можете да изпробвате техните предложения и услуги. Хазартът е просто един вид развлечение, а не начин за осигуряване на прехраната. Ето защо не бива да се прекалява с него.

Платена публикация

Back to top button