Хасково

Ученици от „Христо Смирненски“ дариха 3 перални на социални центрове в Хасково

Ученици от ОУ „Христо Смирненски“ събраха 1135 лв., с които бяха купени 3 перални за Центровете за настаняване от семеен тип в хасковския квартал „Република“.

С още средства от дарители е купена и четвърта пералня. Така днес двата центъра получиха по два нови електроуреда.

Дарение

Вдъхновител на благотворителната кампания в „Христо Смирненски“ е седмокласничката Цветелина Бобутанова. Днес момичето беше в двата центъра при получаването на пералните. Тя разказа с какво голямо желание са се включили нейните съученици в организирането на благотворителните базари. Много активни са били и по-малките ученици в „Христо Смирненски“. Цвети се запозна с децата в центровете, които пожелаха на всички ученици да са живи и здрави.

Дарение

Дарители са осигурили и вана с тангентор за единия център. Средства са дарили Орхан Шабан, семейство Мария и Стефан Ковачеви, Халибрям Юсуф, д-р Даниел Янков, Станимир Милев, областна управа, Кадир Исов, Яна Колева, Егемен Сербест, чрез хаджи Снежана Гарабед и дарението от Илмие Джемил.

В двете сгради са настанени по 14 деца и младежи с увреждания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button