Хасково

Хасковлии подкрепиха протестите във Войводиново

Хасковлии се събраха на площад „Свобода“ в Хасково, за да подкрепят протестите в село Войводиново.

Причина за ежедневните протести в пловдивското село стана инцидентът, при който двама братя – младежи от ромската махала, пребиха командос от Специалните сили. Мъжът беше настанен в болница със счупена скула и множество наранявания. Беше му направена успешна операция, като сега се възстановява в МБАЛ „Св. Пантелеймон“. Ромите са в ареста. По-големият от братята може да получи от 2 до 10 г. лишаване от свобода, а по-малкият, който е непълнолетен – до 3 г.

Хасковлии настояват политиците да вземат мерки, защото в противен случай имало опасност да избухне гражданска война заради подобни инциденти. „Ние сме против гетата, които източват държавата по всякакъв начин, а не срещу работещите роми. Трябва да се забрани на хората без средно образование да гласуват, а на непълнолетните майки да получават детски“, заяви Дора Иванова.

Излезлите на площада хасковлии заявиха, че трябва да се обсъди и как да продължат протестите от края на миналата година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
11.01.2019 21:27 21:27

Колко души бяха на протеста

Срам ме е от този фалш
Срам ме е от този фалш
12.01.2019 10:27 10:27

Това е смешно хасково инфо. Дръжте се малко по професионално. Хасковлии подкрепят протестите, да, но това не значи че тези трима-четирима изразяват нашето мнение. И спрете да снимате дора мотора тя не изразява нито моето нито нечие друго мнение. Сваляте нивото и на сайта си и на гпрада като цяло като снимате и давате трибуна на тези хора. Нито протестите са им протести нито имат мозък да направят нещо. Жалка работа и фалшива .

Дора
Дора
13.01.2019 21:29 21:29

ДО:Срам е от този фалш:слушай ме пумио мръсна ти си срам за българския народ. Иди да са обесиш някъде да олекна земята с още един огъзен купен цървул.И да ти кажа честно хич не ми пука от такива мизерници като теб. Застани с името си като си толкова отворен малоумник продажен.

Мария
Мария
14.01.2019 22:24 22:24

ДО.Срам ме е от този фалш ,ти като имаш мнеение защо не се покажеш да го изразиш,а стоиш скрит и даваш не поискани мнения!!!!!!

Янко Митев
Янко Митев
12.01.2019 11:27 11:27

Да си професионален десантчик от специалните сили и две циганета да ти хвърлят як бой! Ябааа! Велик е нашия войник! Така да ти излезе акъла че да се объркаш и вместо танковете(дали има) да викнеш багерите?Да изхвърлиш на произвола на съдбата 200 живи па били те и цигани по средата на зимата след като си ги търпял толкова години.Да не изчакаш лятото.Да събереш стотици военни че и цял генерал нищо че изглежда на старшинка на рота.Да се изказва по телевизията десантчик с оскубани вежди и гейско поведение…Хей хора! Май слушайки патреотарето които винаги преди избори създават такива глупости не забелязвате че голяма част от циганите вече се изнесоха в западна европа и продължават да напущат тукашната мизерия. Че ако ги няма тях няма кой да ви извози боклуците бе байовци.Че идете в ЯЗАКИ и вижте кои работят та се късат на смени! 90% цигани. Като гледам така май в армията трябва да ги вземат войници та да има кой да ви пази от самите вас.Защо циганите в чужбина научават език и работят и спазват правилата а тук не се интегрират? Защото тук и Българите не се интегрират! Няма условия ама стига толкова.За Каракачанов няма и да говоря нито за …

Тромбата
Тромбата
12.01.2019 14:17 14:17

Аа-ах – ах, ами ти съгласен ли си да те бият бе, бачо ? И по всяко време на денонощието, да нарушават спокойствието ти, а ? Няма зима – няма лете, за такива безчинства ! Дори още се проявява толерантност към тях. Има и изключения, разбира се. Има и възпитани роми. Пък дали е велик или не – нашия войник, не иронизирай и не политизирай нещата. Тук става въпрос за безчинства. На патриотите това им е работата – да се отзовават на такива места, където се случват тези безобразия ! Така че, ако някъде някой кихне, ти не издавай ухания в мрака !

Анонимен
Анонимен
12.01.2019 14:46 14:46

Тоя плешивия не е ли нарко пласиор дето се бута на всеки протест

Анонимен
Анонимен
12.01.2019 14:50 14:50

Не разнасяше ли преди време пакетчета с един черен мерцедес, и още един хубосник.. които често стоеше до една висока жилищна зграда зад театъра…. Та сега тръгнал на протести да оправя държавата…?

Back to top button