Спорт

Хасково със сребърните медали от Купата на България, „Бъки“ вдигна трофея

Хандбалистките на „Хасково“ повториха постижението си от миналата година и се окичиха със сребърните медали от турнира за Купата на България при 19-годишните, който се проведе в спортна зала „Спартак“. Заради контузия не можа да участва нападателката Василена Шомова.

Във втория ден от надпреварата хасковлийки постигнаха максимума. Домакините победиха последователно „Ники спорт“ (Сливница) с 40:32 и „Етър“ (Велико Търново) с 34:24. Haskovo.info припомня, че вчера победихме Панагюрище и загубихме от носителя на трофея „Бъки“ (Габрово). Трети са момичетата от Панагюрище, четвърти са „Етър“, а пети – „Ники спорт“.

В церемонията по награждаването участваха кметът Добри Беливанов и отговорникът за спорта в общината Деян Александров. Маринела Панайотова стана голмайстор на турнира с 49 попадения. В идеалната седмица влязоха още две хасковлийки – Християна Петрова и Катерина Димитрова.

Хандбал

Хасковлийки отново бяха подкрепяни от верните си фенове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
фен
фен
13.01.2019 20:40 20:40

30 гола разлика от габровки малко „унижение“ и то насред Хасково

Back to top button