Любопитно

Тандемът Vanya G. и Lutar King с ново видео на хип-хоп парче

Набиращ популярност тандем издаде ново хип-хоп парче и засне видеото към „Искаш да си GUCCI ?!“. Клипът можете да видите ТУК.

Става въпрос за хасковлийката Иванка Георгиева – Vanya G. и Мартин – Lutar King от Димитровград. В първия клип от края на миналата година Vanya G. се изявява само в амплоато си на танцьорка, а в последния – вече е вокал. Двамата са модели и на хасковска модна марка.

Ваня казва за себе си, че е дебютирала на сцената от 7-годишна възраст, когато е била в хасковски балет. Занимавала се е с театър, пеене и пиано в Младежкия център. От 2014-а прави клипове в Youtube, първоначално пародии на популярни песни и свои, но не на професионално ниво.

Клип

Сега хасковлийката има готови песни без клипове. В новото видео участва балет „Saga“, като й предстои още един дует с Yoana Star, както и самостоятелна песен.
Музиката на „Искаш да си GUCCI ?!“ е на Shizo, а клипът е дело на Росен Тодоров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button