Регион

Инвестиции за активен отдих и туризъм в региона

Фирма от Стамболово е заявила намерение за изграждане на игрище за футбол и тенис на корт, фитнес площадка и игрище за мини голф. Спортните съоръжения ще бъдат построени в землището на село Долно Черковище – район със съхранена природа, който се стреми да привлича туристи.

Три къщи за селски туризъм ще израснат в село Горно поле в община Маджарово. Инвеститорът ще вложи средства и за изграждане на център за възстановяване и рехабилитация. В него ще има помещения за фитнес и спортни занимания с капацитет до 20 души и заведение за хранене.

Кърджалийски инвеститор е депозирал инвестиционно намерение за изграждане на специализирана болница за рехабилитация в курорта Минерални бани. Предвидено е в здравното заведение да има 40 легла, спа център с басейн, сауна, парна баня, с капацитет 16 посeтители, приемен и лекарски кабинет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кити
Кити
15.01.2019 15:26 15:26

Браво,чудесна новина!Дано всичко стане както трябва.

Стан Стоянов
Стан Стоянов
16.01.2019 9:07 9:07

Ще се радвам да ви помогнем с проектирането и/или изграждането на мини голф игрището.
Мини Голф ЕООД с изградени над 25 различни мини голф игрища в България.

Back to top button