Хасково

Обраха магазини, вила и туристическа спалня

21-годишен хасковлия е задържан за кражба, съобщават от полицията.

Младежът задигнал от магазин на улица „Брегалница“ 12 бутилки олио и 6 тарелки със сладкиши. Също за кражба в димитровградската полиция е бил доведен 22-годишен младеж от града, задигнал от къщата на свой съгражданин на улица „Десета“ моторна резачка.

За кражба от магазин е съобщил собственикът му в харманлийското село Славяново. След счупване на прозорец е проникнато в бакалията, откъдето са задигнати 300 лв., 250 кутии цигари и 10 ваучера за телефони.

От димитровградското управление съобщават за кражба на медни проводници, хидрофор, микровълнова печка, 6 ел. табла, 3 бойлера, телевизор и абсорбер от туристическа спалня.

Последната заявена кражба през вчерашния ден е от вила във вилна зона „Орфей“ край Хасково. След избутване на прозорец е откраднат таблет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button