Регион

Камиони с извънгабаритен товар втори ден създават задръствания в Хасковско

Четири камиона с извънгабаритен товар втори ден създават задръствания в Хасковска област.

Вчера камионите навлязоха в Хасковско откъм Пловдив, като шофьори сигнализираха в социалните мрежи за големи задръствания. Днес товарът потегли по пътя от Хасково за Димитровград, като колоната отново се движеше бавно, придружавана от специални автомобили и полиция. Това затрудни движението в посока Димитровград.

Камиони

Преди обяд камионите спряха на входа на Димитровград. От Областно пътно управление съобщиха за Haskovo.info, че товарът се е оказал по-голям от предвиденото. Това е довело до демонтаж на табели, за да могат камионите да преминат. Разрешението за транспортирането на товара е от София.

Иначе, камионите са тръгнали вчера сутринта от северната индустриална зона на Пловдив, като пътуват към Русе. От полицията съветват шофьорите да бъдат с повишено внимание и да изпълняват указанията на пътните полицаи, за да се избегнат произшествия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Шофьор на камион
Шофьор на камион
19.01.2019 15:33 15:33

Това трябваше нещо да ми съобщи ли какво ли. Нищо не разбрах. Нито е първия извънгабалиритен товар нито ще е последния. Вие с тази дописка с нищо не ми помогнахте. За новина или информация да не говорим. Много слабо ниво. Радвайте се че Кръшков напусна оня сайт че малко пак да изпъкнете. Иначе сте гола вода

Генко
Генко
19.01.2019 16:04 16:04

Тая сутрин имах късмета да настигна колоната малко преди Крепост. Влекачите и товара им наистина са огромни. Полицията от време на време пропускаше насъбралите се коли, и това на пътя за Димитровград където лентите са три / заедно с аварийната / . Околовръстното на Димитровград беше блокирано цялото защото няма и грам място за настрещно идващите коли. Как ще мине това чудо през Хаинбоаз ще ми е много интересно да го видя. Вярно че това един от “ лесните “ проходи през Стара планина, но и там има няколко тесни и криви завои. Има и стръмни участъци. Със скоростта с която пътува колоната вероятно ще и трябва цял ден за да премине прохода. Движението е натоварено. Стотици тирове ще трябва да изчакват от двете страни на планината. С една дума много „весела“ ситуация се очертава.

От село
От село
19.01.2019 22:01 22:01

На прохода шофьорите ще трябва да бродират, докато карат след тях. Който извади късмет, душа да му е яка!

Back to top button