Хасково

Моторист с Хонда поднесе и се заби в Шкода на булевард „Раковски“ в Хасково

Мотоциклет Хонда и лек автомобил Шкода катастрофираха по обяд на булевард „Раковски“ в Хасково.

Инцидентът стана до кръговото кръстовище. Водачите обясниха на пристигналите пътни полицаи, че Шкодата спряла на пешеходната пътека, когато в нея се ударил моторът. Последният поднесъл на мокрия асфалт.

Още с пристигането си униформените направиха забележка на моториста, че се е качил на мотоциклета през януари. При инцидента няма пострадали, а материалните щети са основно по мотора.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кольо
Кольо
20.01.2019 13:12 13:12

Пазете моториста

ИЗПОТЕН
ИЗПОТЕН
20.01.2019 13:46 13:46

Трябвало е да се убие това говедо с мотора

Мирослав
Мирослав
20.01.2019 20:22 20:22
Отговор до  ИЗПОТЕН

Ти кой си че да казваш какво е трябвало и какво не? И как може да говориш така утре ще имаш син или вече имаш и ще се качи на мотор как не те е срам така да говориш пълни олигофрени ти си от тези щофьори който не се съобразяват с мотористите и затова стават повечето катастрофи с мотори за ейтакива помиари като теб където вземат предимство жив и ‘здрав да си„

Анонимен
Анонимен
21.01.2019 9:34 9:34

Прав си.Как може да правиш такъв коментар?Утре и твоя син може да се качи на мотора;Да се покаже колко е мъж и да убие седналия зад него.Както на Гено „путката“ внука Генко – сина на Жоро“малката путка“.Такъв е живота Но на безгръбначните оутки не им пука.

Back to top button