Хасково

Шофьор без книжка блъсна с Фолксваген 12-годишно момиче в Хасково

34-годишен хасковлия без шофьорска книжка е блъснал с Фолксваген 12-годишно момиче на пешеходна пътека на булевард „България“ в областния град, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал в събота. Момичето е с контузия на главата, прегледано е и е освободено за домашно лечение.

79-годишна пешеходка пък е блъсната вчера сутринта на булевард „Раковски“ в Димитровград. Тя е ударена от 62-годишен водач от бургаското село Дъскотна, който е шофирал Фолксваген. От удара, димитровградчанката е с хематом на лявата подбедрица, без опасност за живота.

В събота в 17:10 часа на пътя за Симеоновград, 43-годишна водачка на лек автомобил Рено се е движила с несъобразена с релефа и пътните условия скорост. Жената е загубила контрол, излязла е от платното и се е блъснала в канавка. В болницата са установили пукнато ребро и охлузвания по тялото. След преглед е освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button