Стартира инициативата „Харманли дарява от сърце“

Регион

Стартира инициативата „Харманли дарява от сърце“. В нея се даряват пластмасови капачки в „Сърцето“ на община Харманли, което се намира на площад „Възраждане“, съобщават от кметството.

Така градът се включи в националната кампания „Капачки за бъдеще“, която подпомага закупуването на кувьози за болници в малки градове.

По време на откриването на кампанията от кмета Мария Киркова и децата на Харманли, бяха раздавани „Етикети“ с посланието на инициативата. С тяхна помощ всеки гражданин, институция, магазин, заведение или друг обект би могъл да обособи собствен „междинен пункт“ за събиране на капачки, който захранва „Сърцето“ на Харманли.

Капачки

Могат да се събират всякакви пластмасови капачки – от вода, безалкохолни, козметика, паста за зъби, перилни и почистващи препарати дори и пластмасовата част от шоколадовите яйца.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.