Хасково

Борисов за Беливанов: Много отдавна трябваше да му светне синята лампа

Синята лампа на кмета на Хасково трябваше да е светнала отдавна. Така премиерът Бойко Борисов коментира градоначалника Добри Беливанов при откриването на нов завод в община Димитровград и в контекста на последната среща на ГЕРБ, където председателят предупреди съпартийците си, че ако не им светне червената лампа, той ще им светне синята.

„Колко пъти сме му искали оставката?! За съжаление това е една от грешките на хасковската партийна организация. Надявам се след няколко месеца на местните избори да подберат човек, който да отговаря на изискванията“, продължи с коментара си за Хасково министър-председателят.

Борисов пое ангажимент да проучи въпроса с новите кладенци за водоснабдяването на Хасково, за които бяха отпуснати 2 милиона лева. „Това което е зависило от мен, да изпратим парите, съм го направил“, допълни Борисов.

Той коментира и обвиненията от страна на хасковската депутатка Елена Йончева за това, че си е създал специализираната прокуратура за сплашване, след като вчера й бе повдигнато обвинение. Премиерът заяви, че няма нищо общо с това и то било доказателство че има институционалност.

Според Борисов проблеми в управляващата коалиция нямало, въпреки споровете между патриотите. Важно било разногласията да не пречат на работата, а те не пречели. Изнесените днес социологически данни, че БСП води пред ГЕРБ били на агенция, собственост на червените и затова не можело да им се вярва, каза още Бойко Борисов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Шен
Шен
23.01.2019 15:14 15:14

Защо Асковонет мълчи за синята лампа. Да не би да са на ясла при дядо Добри?

Анонимен
Анонимен
23.01.2019 15:23 15:23

То пък щото на Делянчо, Антончо Иванов, Генчо Консулов и останалите хасковски крадци не трябва да им светва.

Анонимен
Анонимен
24.01.2019 12:47 12:47
Отговор до  Анонимен

На кого свети ламБата уа? Дъль на Беливанов дъль на Делянча?
ако Беливанов им беше играл по свирката тоя панаир нямаше да го гледаме, ама човека е решил явно на стари години резил да не става и ги отряза и стана лош. А гусин Биросов питайте хората, не тия клакьори около вас! Стъньо Тъпото ще пукне докато се добере да е кмет- той сън не спи като знае какви пари манават през общината, ако им беше ударил по шамар не само една къща от депутатския баща щеше да вземе ами целия ред. Горкия с една ограда на границата си остана…. един дребен селски тарикат върти политиката на ГЕРБ в Хасково СРАМ!!!

Анонимен
Анонимен
23.01.2019 16:56 16:56

Изоставен от Бога град,, Бб умолява е го от часовника в пресечката надолу по посока към автогарата има скамейчици да седне за отдих и ще се увери дечицата люлеещи се на люлките, мерси и честито Хасково хохохи, Вепублика чок хаир, не сиган, а хепси турк, акбунар и там хепси, бате съпта раПтА няма в неделя сме на Кенана, както казват юристите хепси осман вар

Ббббжжж
Ббббжжж
23.01.2019 17:09 17:09

Ха ха и на ВАС ви светна късно синята лампичка, че няма да можете да го манипулирате и използвате за мръсни цели крадливи. Той е човек с гплямо Ч

гост
гост
23.01.2019 17:14 17:14

Имаме рядкото щастие да живеем в най-хубавия град за живеене в европейска България. Въпросът е- Къде липсват кавички в първото изречение?

John
John
24.01.2019 9:58 9:58

каквато и лампа да им свети, тези си остават кучета на Павлов!

Анонимен
Анонимен
27.01.2019 14:23 14:23

интересно, уж са антикомунисти, а не виждаме през тия 30 година да са на власт от аристократични семейства, от град Хасково, или както казват ТЕ – всички са комунисти, разпръснати в различни партии, ти остави другото не стига , че бяха измъчвани, прокудени, изселвани в Родопи, Смолян, а и много лъжи бълват, а и преждевременно бяха освободени от работа, поне да бяхте я изчакали да се пенсионира, не много само шест месеца й бяха нужни, но всички комунисти от бсп преминаха в герб, никакви демократи не сте, червени и сини лампи комунистически, направени от и след 1944 / 2019, прикрити комунисти, крадат … и връщайки времето назад, не е трябвало 1944, много по-добре щяхме да сме, крадливи хора, знаем ви бакиите , знаем , ходихме и виждахме как бяха мръсни у домовете си , как нямаха хляб , но както и да е, във вас е хляба, във вас е ножа и не виждам да се оправи бг, вие да, но не и

Анонимен
Анонимен
27.01.2019 14:28 14:28

Като си пееш, Пенкеле, кой ли те чува, но б.поговорка – казана мъка, половин мъка, от вашата алчност разделихте народа ни – брат и сестра да не се видим, оставихте ни без работа, а и племенниците си не познаваме от 1999 та чак и до днес, това сторихте, едните против другите, червени против сини, сини против червени, 30 години един и същ филм до втръсване, няма виновни, а къщи както казва едно докторка, отивам и триетажна огромна къща , а вътре двама старци, деца им в Щатите, а кой ги прокуди, кой, кой, на вас не ви дреме, а вашите тука са, нали така, и кога ви кажем истината, не ни удряйте, защото много грях и не мислите, че парите, но знае ли се, след време и вас какво ви очаква

Back to top button