Любопитно

„Елвис шоу“ за Деня на влюбените в Димитровград

С нов проект в Димитровград ще бъде отбелязан Денят на влюбените – 14 февруари, съобщават от кметството.

В навечерието на Св. Валентин Забавно-духов оркестър и Акустично-джаз трио съвместно с популярния и обичан изпълнител Цветелин Атанасов – Цецо Елвиса ще покажат шоу с любими парчета на рок-легендата Елвис Пресли.

На 13 февруари всички, които обичат парчетата на Краля на рока ще могат да се забавляват с тях в уникалното „Елвис шоу“ от 20 часа в местната дискотека. 23 музиканти върху допълнително изградена за целта сцена ще покажат другото лице на оркестъра, с един от най-успешните имитатори на Елвис Пресли в света – българинът Цецо Елвиса, печелил Официалният международен конкурс за двойници на Краля на рока, който се провежда всяка година в Мемфис, Тенеси от „Graceland Division of Elvis Presley Enterprises“. Черни бомбета, слънчеви очила и много светлини ще пресъздадат уникалната атмосфера в стил Лас Вегас и пика на рока от средата на миналия век. Провокация е и мястото на събитието, което не е избрано случайно, тъй като големите оркестри по онова време са работили именно по клубовете.

Различеният музикален анонс към празника на влюбените обещава да превърне събитието в незабравимо преживяване, както за музиканти така и за публика. Песните на Краля са едни от най-разпознаваемите за всички поколения с любовните си послания и носят в себе си заряда на силната емоция в смесица от различни музикални съчетания. Входът е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button