Спорт

Отличен „Раковски“ разби ЦСКА с 3:0

С отлична игра волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) разбиха ЦСКА с 3:0 като домакини в среща от женското първенство.

Мачът в спортна зала „Младост“ започна с минута мълчание в памет на починалия дългогодишен волейболен деятeл Цветан Каролев, бивш треньор на жените на „Славия“ и ръководител в клуба.

Волейбол

Момичетата на старши треньора Габриела Айшинова се хвърлиха здраво в срещата още от първите разигравания и показаха, че ще играят само и единствено за победа. „Раковски“ взе първия гейм с 25:22, като водеше и почти през цялото време на втория, спечелен с 26:24. Домакините стартираха ударно и в третата част с 4:0. ЦСКА успяха да се върнат за кратко в частта, но Емилета Рачева направи хубава серия на начален удар и Димитровград отново дръпна напред, за да затвори мача след 25:15 за радост на многобройната публика. Симона Николова е най-резултатна с 13 точки, като силен мач направи и Силвия Андреева, както и останалите момичета.

Волейбол

След края на срещата Габриела Айшинова заяви пред Haskovo.info, че са работили много в подготовката си за мача, защото са имали и какво да връщат на ЦСКА. Тя похвали състезателките, че са изпълнили поставените тактически задачи, а и са изпълнявали добър начален удар.

На 2 февруари от 17 часа „Раковски“ приема „Левски“ (София), с който вече са изравнени на третото място във временното класиране. Айшинова очаква труден мач, в който също имаме какво да връщаме.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БОКО
БОКО
26.01.2019 21:44 21:44

КЪДЕ СА РОЗОВИТЕ ОТ ГЕЙНЮЗ ТАЯ СИНЯ ТИШИНА ГИ ОТВЯ….

Back to top button