Хасково

Откриха безакцизни цигари в пътници на автобус в Хасково

Автобус беше докаран за щателна проверка пред полицията в Хасково снощи, изпратиха снимки читатели на Haskovo.info.

В акцията са участвали служители на полицията и жандармерията. Автобусът е пътувал от Турция през Хасково за Кърджали. В няколко от пътниците са открити безакцизни цигари, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

От Районното управление на полицията допълниха, че подобни операции съвместно с жандармерията се провеждат всяка седмица.

Автобус

ИЗПРАТИ НОВИНА

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Selyanin
Selyanin
27.01.2019 14:06 14:06

Bravo na strahlivite policayi shto ne idat da pvoveryat patronite kolko osigorovki plastat kolkocasa karat da raboti rabotnika otivat da posyagat na bedniya mamerili cigari golyam praz kvo da pravi da kradeli bedniya. Zatova emegrirayte

селианиин
селианиин
27.01.2019 15:47 15:47

защото селянин неграмотен, това което ти искаш да направят, не е тяхна работа. Информирай се, кои органи се занимават с тази дейност и се запиши на уроци по български език, преди да се изказваш неподготвен, а ако не са ти пристигнали цигарите – извинявай!

любопитко
любопитко
27.01.2019 16:35 16:35

А джобовете на митничарите дали провериха….просто съм любопитен …..

Анонимен
Анонимен
27.01.2019 20:11 20:11

Митничарите строго пазени от техните сватовци политици от кърджалда, търсете ни на пазара ТАТИ от дс крадеца продажба на кокошки пешо келешо

Back to top button