4 февруари да бъде неучебен обсъждат в Димитровград

Регион

4 февруари да бъде обявен за неучебен ден със заповед на кмета на община Димитровград Иво Димов ще бъде обсъдено утре на среща с директорите на училищата, съобщават от кметството.

Работната среща на кмета с директорите ще е в четвъртък след обяд. Целта е да се установи готовността на училищата за по-ранно приключване на първия учебен срок – до петък. Ако директорите заявят, че ще приключат срока нормално, 4 февруари ще бъде обявен за неучебен. 5 февруари пък е определен като неучебен с решение на Министерството на образованието и науката.

В община Хасково също проверяват възможността за обявяваването на неучебен ден със заповед на кмета, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на кметството.

Haskovo.info припомня, че по-рано днес от РЗИ съобщиха, че няма да удължат грипната ваканция в Хасковска област и от 31 януари децата са на училище.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...