Хасково

Допуснаха петима до конкурсите за главни експерти в община Хасково

Петима кандидати са допуснати до конкурсите за главни експерти на община Хасково.

До конкурса за главен експерт „Счетоводител“ в дирекция „Финансово-счетоводни дейност и бюджет“ са допуснати Радина Мартинова и Любомир Костадинов. Те трябва да се явят на тест на 12 февруари. До конкурса не е допуснат Бениз Мехмед, защото не е удостоверил минималния изискуем професионален опит, съобщават от общината.

Мехмед не е допуснат по същата причина и до конкурса за главен експерт „Бюджет“ в дирекция „Финансово-счетоводни дейност и бюджет“. Тук допуснат е Радослав Ванчев, който трябва да се яви на тест на 12 февруари.

Георги Георгиев и Стилян Парапанов са допуснати до конкурса за главен експерт „Отопление и вентилация“ в дирекция „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“. Те трябва да се явят на тест на 14 февруари. Тук няма недопуснати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button