Спорт

Младите волейболистки на „Раковски“ са в топ форма, победиха „Загорец“ с 5:2

Младите волейболистки на „Раковски“ (Димитровград) демонстрираха върхова форма в приятелската среща срещу „Загорец“ (Нова Загора), играна в спортна зала „Младост“.

Треньорът на „Раковски“ Велислав Станимиров пусна в игра кадетките и девойките, които се представиха отлично срещу по-големите си съпернички и ги победиха с 5:2. Двата отбора се бяха разбрали да изиграят повече геймове, за да се включат всички момичета на домакините.

Волейбол

Станимиров определи като чудесно представянето на димитровградчанки. На 9 февруари се подновява първенството на кадетките, които сега са трети във временното класиране и ще атакуват второто място. Тук предварителната цел е била влизане в четворката от общо 10 отбора в регион „Странджа“. Първенството при девойките се подновява през март. Тук „Раковски“ е втори от 7 отбора. Много от момичетата са амбицирани след време да попаднат в женския волейболен отбор.

Волейбол

На 8 февруари може да бъде изиграна още една контрола от кадетките – срещу „Марица“ в Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button