Хасково

Хасковлия разби и обра Фолксваген до болницата

42-годишен хасковлия е задържан за кражба от автомобил, съобщават от полицията.

Вчера той счупил предните странични стъкла на паркиран до болницата лек автомобил Фолксваген. Оттам задигнал мобилния телефон на собственика. Хасковските полицаи са задържали заподозрения, който им е предал откраднатото.

13-годишно харманлийче е доведено в управлението, като полицаите са установили, че момчето преди 3 дни е откраднало чанта с 50 лв. и документи от канцелария на църква в Харманли. Всички вещи без парите са предадени.

Кражба на инструменти от гараж на улица „Иван Вазов“ е извършена в Харманли. В помещението е проникнато след взломяване на входната му врата. В димитровградското управление е подаден сигнал от 42-годишен мъж от Казанлък, който заявил, че в къщата му в Меричлери има проникване. Установил е, че са откраднати фуражомелка и доилен апарат. Необитаемата къща се е охранявала със СОТ. В Хасково и Любимец са откраднати 60 лв. на монети от три кафе автомата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button