Спорт

Шекеров и юноша с 6 гола за голяма победа на „Хасково 1957“ в Бисер

Футболистите на „Хасково 1957“ постигнаха изразителна победа в контролата си срещу „Герганин извор“ в Бисер с 6:1.

Срещата се игра на тежкия и наводнен от дъжда терен в селото. 5 гола вкара Юли Шекеров. За хасковлии се разписа и юношата на тима Ерен Хакиф. Той е талантлив нападател и ще бъде налаган в първия състав.

Тази събота хасковлии най-вероятно ще играят срещу втория отбор на „Верея“ (Стара Загора), а за 13 февруари е насрочена контрола с „Ботев“ (Гълъбово). Първенството в Трета лига се подновява на 23 февруари, когато Хасково ще гостува на Съединение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.02.2019 22:03 22:03

Само Димитър Канев, отборът на Хасково, емача, пуста младост, детство, животът не усетих е как отмина, живи и здрави, оставете ги тия, които мислят за милиони, щастие с пари не се купува, но съдби, живот, промените ще продължат, както винаги, ходихме с платненки, сега с лукс чанти и старо с младо, очаквал ли е някой да си лягаш с баба си, не че е нямало, но нямаше Интернет, а след време ще има и преселници на луната.. Да те гушна да те ба на младите да кротнат, ама кротват ли и старите като не видели и пари и млади жени, разврат, да стани Тодор Живков да види, а го каза демокрация Батак пяна.. Позна човека. Бог да го прости!

Разбирач
Разбирач
07.02.2019 14:48 14:48

Голяма победа.изкарали единадесет от закусвалнята….А този дето го контузихте нищо не споменавате.

Back to top button