Хасковският съд глоби с 1000 лв. мъж, гръмнал с пушка домашно куче

Хасково

Хасковският окръжен съд глоби с 1000 лв. мъж за убийството на домашно куче.

Мъжът с инициали С. С. К. е със средно образование, неженен, безработен, неосъждан. Той е признат за виновен, че на 9 април миналата година е убил с ловна пушка кучето в стамболовското село Поповец.

Окръжните магистрати отменят решение на Хасковския районен съд от 6 декември миналата година, с което той е бил оправдан. Сегашното решение не подлежи на обжалване и протест.

9 коментара

  • Ако кучето на съседа ви лае непрестанно на главата ви, може да подпишете тази петиция kuche.mypressonline.com/petition.php

    • Андерйчо, дали да не мина тия дни през университета да ти избия зъбките?

  • Защо да пиша петиция просто му хвърлям вечерта храница с –– и на другият ден кучето го няма Един интересен факт по статията –районният съд оправдал ловеца а Окр го съди за 1000 лв Ппитам се как така стават тия присъди Тия съдии не учат ли по едни и същи УЧЕБНИЦИ та съдят различно или на едните се КИХАТ парици а пък на другите не КИХАТ

    • Демокрация братче. На тебе адвокат не ти ли е обяснявал ,че закона е врата в полето.И можеш да минеш през нея а може и да не минеш през нея. Ти видял ли си и чул ли си адвокат да си получи парите едва след края на делото. След като го спечели. Искат си парите предварително и пускат фитили на баламите.

    • Окръжния съд е по-висша инстанция от районния! Колкото до хвърлянето на храна с – ако те докопам – увивваш на първото дърво!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.