Регион

Димитровградски стоматолог има нужда от помощ за скъпо лечение

Благотворителна кампания за събирането на средства за лечението на стоматолога д-р Яни Тумбалов започва в Димитровград.

Яни Тумбалов е човек, лекуващ и помагащ на хората, той е и спортист с постижения в бокса. Сега се нуждае от нашата подкрепа, казват близкиту му.

Семейството е събрало сумата за самата операция на бял дроб, която е сложна и ще бъде извършена от екип от гръдни и кардиохирурзи и изисква скъпоструващо следоперативно лечение. Операцията и останалите манипулации са в чужбина, където единствено предлагат възможност за извършване на този вид лечение.

Семейството организира благотворителен концерт, който ще се състои на 19 февруари от 18:30 ч. в спортна зала „Младост“. Стойност на дарението на една покана е 5 лв. В деня на концерта на входа на спортната зала ще има набирателни кутии, където всеки може допълнително да остави пари.

Покани може да бъдат купени от читалище „Христо Ботев-1902“ – на втория етаж в бившето кино „Медея“ и от Стоматологичен рентгенов кабинет „Гечев“ срещу училище „Алеко Константинов“.

Близките на д-р Тумбалов благодарят на всички, които ще го подкрепят и ще му дадат сили да се бори.

Ако желаете да помоогнете:

Eксперсбанк

IBAN: BG 25 TTBB 9400 1513 0002 13

Яни Димитров Тумбалов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button