Питбул нападна петима в Хасково, мъж и жена с шевове

Хасково

Питбул е нападнал най-малко петима души тази вечер на улица „Искър“ в Хасково. Мъж и жена са по-сериозно пострадали и бяха обработени в болницата.

Кучето е домашно, но тази вечер било на улицата без намордник, разказаха пострадалите. То станало агресивно и започнало да напада минувачите.

Най-пострадалата жена се прибирала от работа, когато питбулът тръгнал към нея. Тя не могла да избяга и кучето я нахапало по двата крака. На помощ се притекъл съпругът й, който също бил ухапан по краката. Жената разказа пред Haskovo.info, че ако не бил мъжът й, кучето най-вероятно е щяло да я завлече някъде. Тя видяла поне още трима ухапани, които били с по-леки наранявания.

Междувременно питбулът вече е отведен в кучешкия приют край Хасково. Собственикът му бил в Англия и го оставил на баба си да го гледа. След нападението на улица „Искър“ все още личаха следи от кръв.

11 коментара

 • с нетърпение очакваме коментара на божиловата-танцьорка от дарданели дето има мнение по всеки въпрос.хайде.изоставяш с негативите коментари против властта

 • Всички, които гледат опасни кучета трябва или да го правят извън града в специални места или да си носят последиците. Сега заслужава една сериозна глоба, че и нещо повече.

 • Ако кучето на съседа ви лае непрестанно на главата ви, може да подпишете тази петиция kuche.mypressonline.com/petition.php

 • Сто процента са го провокирали по някакъв начин..я са махали,я са го замервали .Но спрете се бе хора не замахвайте вървете си спокойно и няма кой да ви нападне!!! Стига сте създавали омраза към най верните същества….!

  • Уважаема госпожице(или госпожо), престанете да говорите глупости,ако обичате!Има си общински наредби,и там е упоменато,че кучетата(били те и домашни) е необходимо при извеждане на разходка да бъдат с намордник.(точка) Изключенията са описани в наредбата ПРОЧЕТЕТЕ Я!

  • Ти сериозно ли. Толкова хора са пострадали и пак глупости. Тук става въпрос за куче от специална порода, които доказано е агресивно. Айде спрете се.

 • Марийке, в най-скоро време ще ти се случи същото, като на тези хорица! Имаш ли деца, внуци? Що не си гледаш децата, ами все защитаваш кучетата? Не съм против тях,защото и ние си имаме любимец,но малко ,нежно същество, което пазим да не излиза извън двора, не куче – убиец! Разбра ли Марийке?

 • Трябва да има забрана за такива кучета в гратска среда и сега трябва да съдят собственика на кучето та да си носи отговорноста ….

 • Марийке, да та е@ат 300 питбула. Бил съм свидетел многократно как бездомни кучета нападат хора без причина. Единственото лечение е хляб с антифриз.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.