Любопитно

„John Steel“ и Руси Тенев с уникално шоу за концерта на „Uriah Heep“

Хасковската банда „John Steel“ направи уникално шоу в препълнената зала „Универсиада“ в София.

Както Haskovo.info писа, рокаджиите подгряха концерта на „Uriah Heep“. Британците имат впечатляващ юбилей – 50 години на сцена.

 

В състава на „John Steel“ влизат: Иван Сталев (китара), Виктор Георгиев (китара), Петър Петров (бас), Цветан Игнатов (клавири) и Живодар Димитров (барабани). Вокали са големи имена като Blaze Bayley (ex IRON MAIDEN), Doogie White (ex RAINBOW) и David Reece (ex ACCEPT). „John Steel“ не се притесняват от предизвикателства и винаги обичат да изненадват. Този път те повериха микрофона на 22-годишния Руси Тенев, който показа поведение на рок звезда с дълга музикална кариера. Феновете на рока го определят като уверен в себе си, супер динамичен и жив с уникални метъл вокали.

Момчетата от родната банда имаха 45-минутно запомнящо се представяне. Прозвучаха парчета от албумите „Freedom“ и „Everything or Nothing“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button