Търсят ветеринар, инженер, учители и 38 охранители в Хасковско

Хасково

Свободно място за ветеринар е обявено в Хасково, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Той ще обслужва клиенти на фирмата в региона. Договорът е безсрочен, заплатата е 1000 лв. Изисква се владеене на английски език и шофьорска книжка.

В областния град се търсят още инженер конструктор също на 1000 лв., психолог с до 1 г. опит и търговски представител на 700 лв.

В Димитровград има място за учител по английски език, а в Харманли се търси преподавател по география и история, като и двете позиции са на срочен договор.

В Любимец са обявени 38 свободни места за сътрудник охрана. Договорите са безсрочни, а заплатата е 625 лв.

loading...

8 коментара

  • Инженер конструктор на 1000 лв. Пожелавам успех на алчняка. Ако не намери да фалира гнусната гад

  • Кога преди 10 г, а сега никога, в бг е циганин и простотия и както един родител СИНЧЕТО му за инженер във Великобритания, за 2 г. 43 хиляди, родопчанин ТАТИ и още в пожарната работи. Истината ви пишем едно към едно, хвърлили сме камък и връщане назад няма, ще се върнат старите от балкана, защото няма доктори там, но нещата в Хасково и те вървят и там, тук същото, разпад или умните малцинства идат,

  • Елементарно бе ГОСТИЧ езика му е нужен за да говори с говедата от партия Герб

  • Или с децата и внуците на тъпите комунисти, които живеят на Запад, а на нас ни говорят с много любов за Русия.

  • КАУНЧЕ ами избягай ти на Запад какъв х– търсиш още тука нали не си комунисти ли русофил Ами там на Запад се търсят такива като тебе –да метат улиците да ги мият да чистят тоалети и тн

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.