Хасково

Президентът Радев на среща с бизнеса в Хасково за Трифон Зарезан, няма да зарязва

Президентът Румен Радев ще участва в среща с бизнеса по случай празника „Трифон Зарезан“. Тя традиционно се организира от Хасковската търговско – промишлена палата и в нея участват също представители на посолствата в България.

Срещата е в петък от 16:30 часа в голямата зала на Драматично – куклен театър „Иван Димов“ в Хасково. Половин час по-рано Радев ще бъде посрещнат на площад „Свобода“.

Програмата на празника продължава вечерта с изложба на вина и храни от региона, а в събота е предвидено и зарязване на лозя край Стамболово. От Хасковската търговско – промишлена палата уточняват, че президентът няма да участва в ритуала по заряване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ИЗПОТЕН
ИЗПОТЕН
11.02.2019 19:51 19:51

Абе няма смисъл пррезидента да зарязва той е военен човек и не се сеща сигурно от такива работи Важното е че Цецо и Делянчо зарязаха те ги разбират тия работи Дано както зарязаха лозето да не зарежат държавата щото работата върви на там

Анонимен
Анонимен
11.02.2019 20:15 20:15

Сесо, гражданина стана селук и то на нашите земя. Мерак голям, 2007 тук се запознал… То с теб няма, ама вземи си зет от този край, няма да сгрешиш, чакаме хабер за голямата ти щерка, Наздраве с 35 годишно отлежашо Стамболовско Винце. А в петък вечер сме на среща с нашият земляк Господин Президентът Радев!

деси радева
деси радева
12.02.2019 9:52 9:52

Минко приготви ли новия костюм да се снимаш в Радев. Хайде бързо мойто момче че кабела за тока нямаше да се оправи така лесно ако не беше твоя човек на тоя висок пост. Знаеш как е .

Разбирач
Разбирач
12.02.2019 12:09 12:09

На вниманието на изпотен,посран,необърсан,защо не си вземете фуражките и празните кратуни и беж в Коми да си живуркате.

Станискав
Станискав
12.02.2019 23:26 23:26

Кой си анонимнико – Деси Радева, не си писал името си защото си поредната калинка- некадърна, която се храни на гърба на българският данъкоплатец!

Back to top button