Хасково

Красива фотоизложба събира средства за каузата „За повече деца в България“

Благотворителна фотоизложба събира средства за каузата „За повече деца в България“. Красивата експозиция беше открита тази вечер във фоайето на втория етаж в областна администрация в Хасково.

Изложбата е поредна съвместна инициатива между областния управител Станислав Дечев и Fhoto School – Хасково с ръководител Иван Златев. Представени са 17 фотографии – портрети, пейзажи и травел фотография. Обучението на курсистите е продължило 10 седмици, като предстои второ ниво. За трети пореден път, завършващите курса на фотоучилището представят своите най-добри фотографии.

Изложба

Средствата, събрани от фотоизложбата тази седмица, ще бъдат прибавени към сумата от благотворителния базар на областния управител на Хасково и фондация „Искам бебе“. Фотоизложбата ще остане до 15 февруари, включително.

Следващата седмица ще бъдат обявени резултатите, условията за кандидатстване за финансиране на двойки с репродуктивни проблеми от Хасковска област и сроковете за подаване на документи.

5890 лв. бяха събрани от Коледната благотворителна кампания на областния управител и фондацията. И тази година ще бъдат подпомогнати две двойки в Хасковско.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button