Подновяват протестите с искане за по-добър живот в Хасково

Хасково

Протест за по-добро качество на живот и бъдеще организират в Хасково в неделя, става ясно от съобщение във Фейсбук.

Подадено е уведомление в Община Хасково за протест в неделя от 13 до 16 часа на площад „Свобода“.

Организаторите призовават за подкрепа и обясняват, че по време на протеста ще представят предложения, които да се обсъдят и да се изберат конкретни искания.
Като цяло недоволството е срещу системата и вида на управление, а целта- подобряване на качеството на живот.

loading...

7 коментара

  • Град глад, прости били старите от ив-градските села, кога ни казваха, така няма да върви и случката се случи.. Къде е Свила-коприната, текстилните фабрики и сие, всичко унищожихте, а сега реват ли реват младите в Хасково, оплакват се на заминали и останали завинаги в столичани в повече, реститутки, номенклатура крадци там, но честите гладуващи в провинция без връзки не за обувки де завинаги, освен ако са красиви да хванат някой депутат дядка или стара чанта да ги хранят

  • Използват ги. Те си управиха номенклатурата нещата, а сега се молят от вън да им работят. Хитряги и комунистите. Не могат още да се разделят с червените анцузи, шапки.. Мъжете хи-хи, по малкото зло е Бб, а и на запад е харесван. Турци, цигани, помаци как мислите… Няма да дадат гласът си за тях-комунистите/номенклатура…

  • Кой да им направи живота по добър ако те самички не си го направят.Българина винаги намира друг виновен за собствената си некадърност.И престанете да хвалите какво е било едно време – живяхме много по зле от сега.15 години чакахме за апартамент,за кола ,за телевизор .Една торба цимент да вземеш -трябваше да имаш бележка от някой управник.Тока и той ограничен два часа има два няма , но по същото време даваме ток на Турция. Магазините празни- всичко се изнася за валута .Но бяхме всички бедни ,оттам и по малко завист.Макар че и тогава имаше заможни партийни величия (днешните чорбаджии).

  • Още ли има откъсани стотинкаджии,като Криско- писко,за два лева от другарката Йончева,нали тя ви е идола,сте готови с дявола да влезнете в завера.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.