Любопитно

Господин Тенев показва 18 малки пластики на изложба в София

Изложба на хасковския скулптор Господин Тенев – Гуспата се открива днес в столичната галерия „Минерва“.

Пред софийската публика Гуспата ще се представи с 18 малки пластики. Той ще присъства на откриването на експозицията, която ще остане в столицата за месец. За последно скулпторът показа свои произведения на Коледната изложба на Дружеството на хасковските художници във „Форум“.

На откриването Гуспата беше представен от шефката на галерията Уляна Делимаринова. Шефката на хасковските галерии Татяна Форева му подари дърво на живота, аранжирано със символа на мъдростта – бухал.

Haskovo.info припомня, че сред скулптурите на Господин Тенев са Паметникът на завистта и Хасковски каунь в областния град.

Изложба

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Митев
Янко Митев
12.02.2019 21:34 21:34

И Бухалчето свалено от ГЕРБ и свалената Баба Яга

Разбирач
Разбирач
13.02.2019 13:51 13:51

Янко Митев,ако решиш могаа да ти навра бухалчето отзад ,за да може да го показваш навсякъде и да те разпознават по- лесно.

хасковлия
хасковлия
14.02.2019 11:09 11:09

Този човек ли сътвори паметник на завистта? Материализира простотията на хасковските величия. Да си харчи парите, но да не говори за изкуство!!!

Янко Митев
Янко Митев
16.02.2019 9:05 9:05

Ха ха ха анонимниците ще изкарат пари за тоалетна хартия щото са целите в …!

Back to top button