Вятър със скорост 50 км/ч събори клон върху джип в Хасково

Хасково

Силен вятър с пориви на скоростта от над 50 километра в час отчитат от метеорологичната обсерватория в Хасково.

Най-високата скорост е измерена в ранния следобед. Точно по това време вятърът предизвика и инцидент в района на стадион „Младост“. Силните пориви събориха огромен клон от топола на булевард „България“. Той се стовари върху паркиран там джип „Тойота“.

За късмет по това време по тротоара не са минавали хора. Възрастна жена от съседния жилищен блок излезе и с помощта на репортерите разчистиха пътя. Докато бъдат премахнати падналите клони се образува колона от чакащи автомобили.

Очаква се времето да остане ветровито и утре, но поривите на вятъра ще бъдат по-слаби.

Дърво

loading...

4 коментара

  • Градския по тротоара ще кара, но няма да слезе да помогне на женицата да почисти клоните.

  • Крайно време е тези тополи да бъдат премахнати, тъй като постоянно се чупят и падат при вятър, а отделно водят до алергии и астма. На тяхно място да се посадят борчета за свеж въздух.

  • Ами то възрастните хора са си свикнали винаги да помагат в такива ситуации. По-отговорни са. То и по-младите трябва да се замислят малко. Браво на женицата ! Направила е показно, как трябва да се действа в такива ситуации.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.