Много от дизайнерските дроги не се засичат от тестовете на КАТ

Хасково

Много от видовете дизайнерска дрога не се засичат от сегашните тестове на Пътна полиция, заяви за Haskovo.info д-р Иван Добринов от психиатричната болница в Раднево.

Наскоро от Хасковския окръжен съд алармираха, че рязко са скочили делата срещу младежи за шофиране след употреба на наркотици. Съдиите казаха, че предстоият лекции пред ученици на тема наркотиците. Само за миналата година в региона са арестувани 114 дрогирани шофьори, като повечето са младежи. Д-р Добринов допълни, че марихуаната остава по-дълго в организма и може да бъде засечена от тестовете на КАТ след няколко дни.

Специалистът изнесе лекция на тема „Превенция срещу употребата на наркотични вещества. Престъпления, извършвани от наркозависими лица“ пред ученици от хасковската ПГТ „Александър Паскалев“. С лекцията за пета поредна година стартира образователната програма на хасковския съд и прокуратура „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ с партньор гимназията по туризъм.

2 коментара

  • Това си е чиста реклама на „дизайнерската дрога“. Останалият пълнеж в статията, едва ли някой го е чел.

  • НАЛИ ИСКАХТЕ КАПИТАЛИЗЪМ. ЕТО. ЕДНИ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ. ДРУГИ ГУБЯТ ДЕЦАТА СИ. ТОВА Е КАПИТАЛИЗМА. А НЕ КАКТО ВИ ГО ПРЕДСТАВЯХА АМЕРИКАНСКИТЕ ФИЛМИ -ЛЕЖИШ СИ В БАСЕЙНА И ТИ СЛУГУВАТ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.