Любопитно

„Забранена любов“ за Свети Валентин в Математическата

Етюдът „Забранена любов“ представиха за Деня на влюбените ученици от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

Представлението е подготвено от творческата група към гимназията с ръководител абитуриентът Стоян Митев. Действието се развива през 1979 г. по времето на комунистическия режим. В края любовта побеждава и комунизмът пада.

Театърът се игра по време на голямото междучасие във фоайето на първия етаж. Там беше разположен и благотворителен базар, отново посветен на празника. Средствата са за закупуване на мултимедии. Според децата това ще им направи часовете по-интересни.

ПМГ

Доброволци от младежкото БЧК пък организираха забавна игра за избирането на най-подходящата двойка в гимназията. Влюбените отговаряха на въпроси, свързани с техния партньор. Освен момичета и момчета се включиха и девойки, които са просто добри приятелки. Сред тях бяха десетокласничките Елиз Осман и Джансел Мехмед. Двойката победител ще спечели билети за представлението „Секс комедия в лятна нощ“ в хасковския театър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button