„Hangar 42“ и Иванка Шекерова забиха за „Чудото любов“ в Хасково

Любопитно

Рокаджиите от „Hangar 42“ бяха специални гости на церемонията по награждаването на най-добрите млади творци от десетото издание на националния конкурс „Чудото любов“ в хасковския Младежки център.

Към бандата се присъедини актрисата Иванка Шекерова, за да изпълнят заедно песента на Мария Нейкова „Вървят ли двама“. Половин час по-късно Шекерова се качи на сцената на хасковския театър „Иван Димов“ за участието си в спектакъла „Секс комедия в лятна нощ“.

Иначе, конкурсът „Чудото любов“ се организира от Младежкия център и Регионалната здравна инспекция. Журито в състав Деян Янев, Ели Видева и Славян Костов награди най-добрите в отделните категории.

Концерт

В категорията за стихотворение първо място не се присъжда и в двете възрастови групи. Втора в първа група е Александра Димова от хасковската ЕГ „Асен Златаров“, а трета е Петя Иванова от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“. Втори и трети във втора възрастова група са Дилян Димитров и Ана-Мария Герасимова.

В категорията за есе първа е Нели Делева от Езиковата, втора в първа група е Кирилка Гогушева от Петрич, а трета не се присъжда, поощрителната награда е за хасковлийката Зорница Трифонова. Във втора група се дава само поощрителна награда за Делян Димитров.

В категорията разказ има само поощрителна награда за Естер Ерхан. Във втора група първа е Ива Гаджева, която живее във Великобритания. Поощрителната награда тук е за Мадлен Аспарухова.

Концерт

В категорията за фотография първа в първа група е хасковлийката Ивалена Христова, следвана от Маргарита Петрова от Кърджали и Ангел Маринов от ПМГ. Във втора група първа е Ани Белчева от Хасково, а след нея се наредиха Ива Гаджева и Йоан Йорданов от Хасково. Награда за фотография беше връчена и от Ротаракт.

В програмата на церемонията се представиха актьорите от театралната школа на Румяна Георгиева, рок група „Хала“ и музикантите от школата по китара с ръководител Николай Делчев, балетна школа „Алегро“ с ръководител Мая Габровска.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.