Хасково

Купуват асфалт за четвърт милион лева за ремонтите на „Екопрогрес“

Обществена поръчка за закупуване на асфалтови смеси и битумна емулсия за нуждите на „Екопрогрес“ обявиха от община Хасково.

Поръчката е за периодично закупуване на материалите, необходими за осъществяване на дейността на общинското предприятие по поддръжка и ремонт на пътища, улици, паркинги и тротоари на територията на общината за период от 24 месеца или до достигане на максималната стойност на поръчката. Става въпрос за 2500 тона гореща асфалтобетонова смес за износващ пласт, битумна емулсия – 5 тона, студена асфалтова смес – 30 тона.

Прогнозната стойност на поръчката е 263 770 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 6 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
16.02.2019 13:23 13:23

Минете по-улица „Светлина“ и ще се хванете за главата. Цялата улица е в дупки.

От всички минаващи по тази улица
От всички минаващи по тази улица
17.02.2019 16:06 16:06

Силно се надяваме да ремонтирате улица „Майор Георги Русев,“Там са няколко фирми,много работници,клиенти и много деца които ходят от квартал“Орфей’в училище“Иван Рилски“още повече,чеКмета кръсти тази улица и тогава получихме уверението му че ще бъде премахнат Травопоста,който не се ползва и ще бъде асфалтирана улицата.Кмете,надяваме се да изпълните това свое обещание.

Back to top button