Регион

Камион се преобърна в коритото на бившия язовир „Иваново“, пострада 4-годишно дете

Три катастрофи са станали в Хасковско вчера, съобщават от областната дирекция на МВР.

Едното произшествие е в коритото на бившия язовир в село Иваново. 32-годишен харманлиец е управлявал товарен автомобил Мицубиши с несъобразена с релефа на пътя скорост. При наклон при изкачване е загубил управлението и се е обърнал странично на дясно. В колата се е возило 4-годишно момченце без обезопасителен стол. Вследствие на това, детето се е ударило в прозореца на колата. От удара е с порезна рана на главата, прегледано е и е освободено за домашно лечение.

В 11:30 часа в Любимец на улица „Цар Освободител“ 63-годишен водач на лек автомобил Сузуки, при движение на заден ход е ударил 61-годишна любимчанка, която е с оток на главата.

В 13:30 часа 19-годишен е паднал от мотор в землището на село Малево. Момчето се е изкачвало с мотоциклета по неравна гориста местност. От удара е с фрактура на десния крак.

Двама пияни шофьори са арестувани в региона през почивните дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button