В ПГДС излъчиха най-добрите млади строители

Хасково

В хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“ са отличили най-добрите млади строители, похвалиха се от гимназията.

Участие са взели ученици от всички класове на специалността „Строителство и архитектура“. Те са показали завидни умения на професионално ниво. Демонстрирали са бързина, сръчност и прецизност в зидариите. Не са липсвали иновативни техники при мазилките, планиране и бързи проектни решения при настилките и облицовките и много фантазия при спирит ефектите.

ПГДС

Силно и завладяващо е било дамското присъствие в тази считана за мъжка територия. Момичетата са водили спортсменска битка и са доказали уменията си, без да загубят очарованието си. Дамите заслужено са спечелили надпреварата в две от дисциплините, обезоръжавайки журито със знания, майсторлък и усмивки.

ПГДС

Отборът, който ще представи гимназията на регионалния кръг в град Ямбол е: Даниела Йорданова от 12 б клас – Настилки и облицовки, Димитрия Димитрова от 10 б клас – Мазилки, шпакловки и бояджийски работи, Веселин Сакалиев и Васко Костов от 11 б клас – Сухо строителство, Мерт Йелмъз и Здравко Димитров от 11 б клас – Зидария.

2 коментара

  • Браво Ново попълнение на излитащите за Европата Само не се досещам защо харчи държавата пари да ги учи след като бягат навънка

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.