Хасково

В ПГДС излъчиха най-добрите млади строители

В хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“ са отличили най-добрите млади строители, похвалиха се от гимназията.

Участие са взели ученици от всички класове на специалността „Строителство и архитектура“. Те са показали завидни умения на професионално ниво. Демонстрирали са бързина, сръчност и прецизност в зидариите. Не са липсвали иновативни техники при мазилките, планиране и бързи проектни решения при настилките и облицовките и много фантазия при спирит ефектите.

ПГДС

Силно и завладяващо е било дамското присъствие в тази считана за мъжка територия. Момичетата са водили спортсменска битка и са доказали уменията си, без да загубят очарованието си. Дамите заслужено са спечелили надпреварата в две от дисциплините, обезоръжавайки журито със знания, майсторлък и усмивки.

ПГДС

Отборът, който ще представи гимназията на регионалния кръг в град Ямбол е: Даниела Йорданова от 12 б клас – Настилки и облицовки, Димитрия Димитрова от 10 б клас – Мазилки, шпакловки и бояджийски работи, Веселин Сакалиев и Васко Костов от 11 б клас – Сухо строителство, Мерт Йелмъз и Здравко Димитров от 11 б клас – Зидария.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кодакан Тузлудерски
Кодакан Тузлудерски
19.02.2019 16:06 16:06

Браво Ново попълнение на излитащите за Европата Само не се досещам защо харчи държавата пари да ги учи след като бягат навънка

Петър Сеиров
Петър Сеиров
20.02.2019 18:41 18:41

Оправете си правописа..

Back to top button