Наградиха отличниците от конкурса „Завещано от Апостола“

Любопитно

Най-добрите млади творци в категориите за есе и презентация в конкурса „Завещано от Апостола“, посветен на Васил Левски, бяха наградени на церемония в хасковския Младежки център. В конкурса участваха 28 есета и 36 презентации.

В категорията есе в първа възрастова група се присъжда само първо място на Вяра Граматикова от ОУ „Любен Каравелов“

Във втора възрастова група първи е Николай Ангелов от ПГДС „Цар Иван Асен II“, следван от Никола Николов от ПГТ „Александър Паскалев“ и Станислава Лилянова от свиленградската ПГССИ „Христо Ботев“.

Конкурс

В категорията за презентация в първа възрастова група първа е Анна-Мария Чавдарова от СУ „Васил Левски“, следвана от Росица Ангелова от ОУ „Любен Каравелов“, София Бозова и Моника Чъракчиева от ОУ „Св. Климент Охридски“ и Християн Кръстев от ОУ „Шандор Петьофи“.

Във втора възрастова група на първо място са Серай Тасин от СУ „Васил Левски“ и Любомира Иванова от същото училище. Втори е Димитър Девинизов от ПМГ „Боян Петканчин“, а трети е Михаил Христов от ПГДС.

За отлично представяне колективни награди заслужиха ОУ „Любен Каравелов“ и ОУ „Св. Климент Охридски“.

2 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.