Хасково

Пиян хасковлия нападна и удари полицай при арест

27-годишен хасковлия е ударил полицай и му е нанесъл телесна повреда при екшън в областния град, съобщават от областната дирекция на МВР.

Снощи в 22:20 часа на телефон 112 е получен сигнал, че на улица „Симеон Стоянов“ в Хасково се вдига шум от момче и момиче. Подаващият сигнала е заподозрял, че двамата се нараняват и поискал и екип на спешна помощ. Веднага на мястото е изпратен полицейски автопатрул, който открил в дома хасковлията заедно с 33-годишна софиянка.

Мъжът бил във видимо нетрезво състояние. Той отправял обиди и се държал агресивно при проверката, без да изпълнява нарежданията им. Това довело до употребата на физическа сила за задържането му. При воденето му към патрулния автомобил, мъжът буйствал и ударил с глава по главата младшия инспектор. По-късно при отвеждането му към сградата на полицейското управление, той отново посегнал на униформения с крак по главата.

Тестът с дрегер отчел наличие на 2.42 промила алкохол. Хасковлията е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василев
Василев
21.02.2019 9:52 9:52

Да посегнеш на полицай е равносилно да посегнеш на държавата. Значи каквато държавата такава е и полицията. А,то май няма държава.Бият полицаи, лекари, учители и да не говорим за обикновения човечец. Остана да започнат да бият съдии,прокурори и властимащите, и тогава всичко ще си дойде на мястото.

Кочо
Кочо
21.02.2019 9:53 9:53

Всички млади пият наркоман!

ггг
ггг
21.02.2019 12:17 12:17

и как ще ни защити полицията? викаме ги да ни опазят, пребиват ги…
иначе много се отварят полицаите на слабите и беззащитни хора!

Back to top button