Спорт

Юли Шекеров се възстановява от контузия, „Хасково“ ще гони победа срещу „Гигант“

Футболният „Хасково 1957“ ще излиза за победа във всеки мач от пролетния полусезон в Трета лига. Около това се обединиха треньорът Емил Ангелов и спортният директор Димчо Марков.

На пресконференция бяха представени новите попълнения Веделин Атанасов, Марио Йовов, Иван Тилев, Борис Бисеров, Янко Енчев. Футболистите заявиха, че в клуба се работи много професионално и ще дадат всичко от себе си „Хасково“ да се представи по-добре от първия полусезон, след който заема 6 място във временното класиране.

През зимната пауза отборът напуснаха Андрей Атанасов и Ради Стайков.

Привлеченият голмайстор Юли Шекеров се възстановява от контузия. Той е бил на прегледи в Германия. Очакванията са нападателят да заиграе след 2 – 3 седмици.

Футбол

В събота „Хасково“ гостува за победа на „Гигант“ в Съединение, заявиха от клуба, като посочиха, че са направили много добра зимна подготовка.

Емил Ангелов допълни, че ако през лятото се намерят спонсори и с помощ от община Хасково може да се мисли за атака на професионалния футбол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иво
Иво
21.02.2019 19:46 19:46

Топка в пепелник бати селенията ,Итова ни е отбора , мангали 2броя,1помак , тоя с голата глава и този сигурно незнайно кой кой е

ивко
ивко
21.02.2019 21:20 21:20

ами напражи ти по-хубаж отбор

КИРЧО
КИРЧО
22.02.2019 14:01 14:01

СЛЪНННЦЕ , СЛЪННННЦЕ ,СЛЪНЦЕ

Back to top button