Нов протест се организира в събота в Хасково

Хасково

Нов граждански протест се организира през социалните мрежи в Хасково. Той е насрочен за 23 февруари от 14:30 часа на площад „Свобода“.

Хората настояват за пряко участие на гражданите в държавната и местната власт чрез референдуми. Протестиращите са срещу неоснователното вдигане на данъците до размери, непосилни за средностатистическия български гражданин, спекулативно определяне на цени на горива, липса на адекватни данъчни облекчения за основни продукти и услуги – например лекарства и храни. Те са за повишаване на заплатите и покачване на жизнения стандарт.

Haskovo.info припомня, че миналата неделя на площада в Хасково също имаше мирен протест.

4 коментара

  • Добре. Намалят ДДС за основни храни с 15 процента. И си мислите че цените ще паднат. Жестоко се лъжеш. Става още 15 процента печалба по веригата. Ако един пазар е понесъл цена 2 лв няма кой да намалява. Не се заблуждавайте. Протестирайте за заплати.

  • колю багериста щом води протеста мене не ме търсете. по добре намерете някой ракиен казан за да го зарежда постоянно

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.