Спорт

Милена Димова: Всяка спечелена точка срещу „Марица“ ще е безценен опит

Волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) ще излязат в събота в Пловдив срещу летящия високо „Марица“, който записа в сряда първата си историческа победа в Шампионската лига над френския шампион „Безие“ с 3:1.

Срещата е от 18 часа в „Колодрума“, а пловдивчанки не познават вкуса на загубата в България повече от 3 г. „Раковски“ пък е във форма през 2019-а с две победи над ЦСКА, нещастна загуба от „Левски“, както и два успеха на „Перун“ (Варна) и Казанлък.

Една от най-опитните волейболистки на Димитровград Милена Димова коментира пред Haskovo.info предстоящата среща. „Всички знаем кои са „Марица“… Но борейки се всяка спечелена точка срещу такъв отбор ще е безценен опит за млад отбор като нашия. Това исках като дойдох в Димитровград, да накарам по-малките да започнат да се борят. И мисля, че през втория полусезон го показваме“, заяви Милена, която сподели, че покрай малките и тя забравя на колко години е и се подмладява.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button