Пет свободни места за войници обявиха за поделението в Хасково

Хасково

5 вакантни места за войнишки длъжности са обявени за хасковското военно формирование 52 740, съобщиха за Haskovo.info от поделението.

По две са местата за младши мерач на картечница и младши механик-водач на МТЛБ, а едно е мястото за мерач в разчет на тежка гранатохвъргачка. До 22 март кандидатите трябва да подадат писмено заявление чрез Централно военно окръжие. Те трябва да имат поне средно образование, да са годни за военна служба, да нямат друго гражданство, да не са осъждани или разследвани, да не са уволнявани от военна служба.

От Министерството на отбраната обявиха конкурс за заемане на общо 185 войнишки длъжности в Сухопътните войски.

3 коментара

  • Малии. Като гледам клекопикаещи и се сещам за истинска армия. Да закриват. И без това служат на американски интереси. Армия пратена във Афганистан и на майка си в гъза но не и на нашата граница откъдето всекидневно влизат араби. БЪЛГАРИНА Е ТЪПАК. ПРОСТАК. УНИЩОЖИ СИ ДЪРЖАВАТА. ДО ДВЕ ТРИ ГОДИНИ ЗАТВАРЯМЕ ЗАВИНАГИ ЗАРАДИ ПРОДАЖНИ КОПЕЛЕТА

      • Кое е простото презерватив препълнен. Че момите влизат в армията за майчинство лъжа ли е. Може ли да се разчита на такава армия. Че малкото мъже ходят в Афганистан за чужди интереси а в същото време на нашата граница пълно с араби и няма кой да ги спира. ТОВА ЛЪЖА ЛИ Е ГОВЕДО ГНУСНО. Че повечето българи недоволстват от корумпираната власт и в същото време като влезнат във властта почват да грабят.-И ТОВА ЛИ Е ЛЪЖА ГОВЕДО. Че дори и за Левски ако говорим е осъден от съд в който влиза ПРОДАЖЕН БЪЛГАРИН. И ТОВА ЛИ Е ЛЪЖА ГОВЕДО ТНУСНО

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.