Регион

Камион се преобърна в канавката край Манастир, до 10 сантиметра сняг в Хасковско

Камион, натоварен с контейнер, се е преобърнал тази сутрин след хасковското село Манастир.

Товарният автомобил се е обърнал в канавката на прав участък до разклона за село Малево. На място са и пътните полицаи, които изясняват причините за инцидента, при който няма пострадали.

Катастрофа

Екип на областно пътно управление се е движил зад камиона, който в един момент е излязъл от пътя, който бил обработен. Не се изключва версията шофьорът да е заспал.

От Пътното допълниха за Haskovo.info, че в региона няма други сериозни инциденти. Снежната покривка е между 5 и 10 сантиметра. Температурите сутринта са били около минус 6 градуса, като има и вятър. 75 машини са обработвали пътищата.

Катастрофа

От общината съобщиха, че 3 машини на „Екопрогрес“ от 3:30 часа са започнали опесъчаване на булевардите, където се е налагало са пускали и гребло. От снегопочистващата фирма „Атастрой“ също са се включили с 10 снегорина и две машини за разпръскване на пясък в града, както и с общо 5 машини по селата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Райчо
Райчо
23.02.2019 15:45 15:45

Аз се обадих ба 112. Стана пред мен. Пътната настилка беше заледена и необработена, шофьора не е заспал. Изцяло вината е на поддържащата фирма. Товарния автомобил се движеше с около 30-40км.в час

Back to top button