Хасково

Пловдивчани подкрепиха протестиращите в Хасково с искане за референдуми

Група хасковлии отново излезе на протест на площад „Свобода“ в областния град.

Хората настояват за пряко участие на гражданите в държавната и местната власт чрез референдуми. Те са срещу вдигането на данъците, поскъпването на живота и настояват за повишаване на доходите и жизнения стандарт. Миналата неделя на площада в Хасково също имаше мирен протест.

Протест
Детелин Кънчев

Сега на площада беше и Детелин Кънчев, който е сред лидерите на протестите в Пловдив. Той се обяви за пряко участие на народа в управлението чрез референдуми. По неговите думи това е единственият вариант народът да упражнява контрол върху управляващите. Създадена е група във Фейсбук „Референдуми за справедливост“, както и сайт dogovorat.com, където са описани всички искания на протестиращите.

Протест

Кънчев допълни, че стартира разяснителна кампания, в която ще се обиколят градове в страната. Те ще гостуват на площад „Свобода“ в Хасково в петък от 16:30 часа. Всички се обединиха около това, че протестите трябва да продължат и да стават по-масови.

Възможно е следващата събота или неделя в Хасково отново да има мирен протест.

Протест

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
време е
време е
23.02.2019 18:02 18:02

Никога ама наистина никога промените към добро не са ставали с избори. Не са ставали доброволно. Винаги такива промени са ставали след кютек.

Анонимен
Анонимен
23.02.2019 21:31 21:31

То млади малцина в Хасково но да ви поздрави с една песен от Канарите. НАЗДРАВЕ ХАСКОВО! ЗА НАШЕ ЗДВАВЕ ОТ НАС ПИЙТЕ ЕДНА ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА ВОДА…

Ф.В.
Ф.В.
23.02.2019 21:57 21:57

Пак същите муцуни – как са им имената на протестърите? ????

Стара муцуна
Стара муцуна
23.02.2019 22:14 22:14

Ф.В. следващия път ела и ти,та да се види и нова муцуна.

Жанета
Жанета
23.02.2019 23:44 23:44

Как се казва жената с черно-белите обувки? Мисля че са мои.

Back to top button