Спорт

Футболисти от Хасково биха със „Септември“ „Левски“ и „Галатасарай“

Младите футболисти от Хасково Георги Милев и Енис Ерол се представят силно с отбора на столичния „Септември“ в първенството при 16-годишните.

Георги е вратар, а Енис е нападател. Тимът с треньор Андрей Андреев е на първо място след първия полусезон и е на полуфинал за Купата на България. В подготовката си за пролетния полусезон, който стартира идната неделя срещу ЦСКА, „Септември“ победи „Левски“ с 3:1. На лагера в Турция тимът се наложи над „Галатасарай“ с 2:0 и направи 2:2 с „Фенербахче“ след две дузпи за домакините.

Георги и Енис са тренирали в Хасково при Кирчо Крумов в АФК. След това получават предложение от „Септември“, където определят като по-добри условията си за развитие. Амбицията им е да станат шампиони със столичани и да вдигнат Купата на България, като догодина да атакуват успешно и пръвенството при 17-годишните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button