Спорт

Теодора, Габриела и Виктория от „Марица“ дават криле на Димитровград в борбата за финалите

Три млади волейболистки от школата на „Марица“ (Пловдив) подсилиха тази година „Раковски“ (Димитровград).

Това са Теодора Караиванова, Габриела Дурчова и Виктория Георгиева. Те се състезават успешно за отборите на Димитровград при кадетките и девойките. И в двете възрастови групи „Раковски“ се представя много силно в първенствата, като целта е достигане на държавните финали.

Волейбол

„Чувствам се много добре в „Раковски“, защото всички са много разбрани и много добри хора. Радвам се, че имам тази възможност да играя с тях. Треньорът е много добър, научи ме на много неща. Научи ме, че каквото и да става, не трябва да се отказвам. Благодаря им и се радвам, че съм част от този отбор. Ще се борим заедно до край!“, заяви пред Haskovo.info Теодора. Момичето паралелно развива и своя талант в писането, като наскоро зае призово място в конкурс със стихотворението си за Васил Левски.

Треньорът Велислав Станимиров също е доволен от новите попълнения. „Те са с една идея малко по-напред от нашите момичета. Помагат в трудни ситуации“, похвали новите Станимиров.

Шампионатът при 15-годишните и девойките се подновява през март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button