Актьорите от Младежкия център с премиера на „Глупаци“ от Нийл Саймън

Любопитно

С премиерата на „Глупаци“ от Нийл Саймън ще се представят тази вечер от 18 часа актьорите от школата на Румяна Георгиева в хасковския Младежки център.

В ролите ще се представят Тони Тотов, Наталия Виделова, Надежда Стоянова, Александър Гочев, Радина Трендафилова, Тодор Враджалиев, Христо Гемеджиев, Джеймс Владимиров, Димитър Димитров, Стоян Митев.

Театър

„Ние сме в света на героите в омагьосаното село на Нийл Саймън – Кюленчиков. Те са добронамерени и праволинейни – при тях няма заден план, няма злоба и завист, но няма и любов. Всъщност те изпитват обич, но не го знаят и това също е част от проклятието. Оказва се, че въпреки своята безкрайна наивност и тъпота, селяните – осъдени да живеят и да умират като глупаци, се чувстват пълноценни и щастливи. Оттук произлиза комичното, което предава колорит на пиесата“, казва Румяна Георгиева, която е режисьор на спектакъла.

Това е една различна пиеса в репертоара на школата, която го обогатява.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.